„Nu exista gelozie fara dragoste” Andre Gide

Ce este un test de infidelitate?

Testul de infidelitate este un test ADN, "un raspuns" bazat pe metode stiintifice cu privire la o posibila infidelitate a partenerului dvs.
Acest test se bazeaza pe un studiu comparativ de amprente genetice, utilizand o amprenta de referinta (de obicei amprenta solicitantului, insa se pot utiliza si mai multe profiluri de referinta pentru a creste acuratetea testului, de ex. sot + sotie, etc.) si una sau mai multe amprente suspecte. Amprentele suspecte de ADN sunt acele profiluri genetice care au o origine incerta, au fost realizate utilizand acele obiecte care au fost puse la dispozitia laboratorului de catre persoana solicitanta. Lucrurile puse la dispozitia laboratorului pentru acest test ADN ar trebui sa fie acele obiecte care din anumite considerente ar putea sa aiba legatura cu o posibila relatie extraconjugala.

 

Procedura privind testul de infidelitate:

 • identificarea obiectelor sau a urmelor "dubioase". (Ce ar putea sa fie un obiect "dubios" sau o urma "dubioasa"? De ex.: un prezervativ - nou sau folosit - uitat intr-un loc unde in mod obisnuit nu ar trebui sa fie, o pata pe cearsaf, o pata pe o fusta sau rochie, o pata pe bancheta masinii, o batista murdara, un prosop umed, fire de par cu bulb (cu radacina), etc... Majoritatea acestor urme sau obiecte au o trasatura comuna, asta fiind existenta lor neobisnuita sau nepotrivita in contextul/locul unde au fost gasite sau sesizate). Obiectele sau urmele identificate trebuie sa ajunga la noi pentru a fi examinate. Pentru a evita distrugerea/deteriorarea probelor sau pentru a clarifica utilitatea sau utilizabilitatea lor, va recomandam sa ne contactati imediat dupa identificarea lor. Daca nu aveti posibilitatea sa ne contactati in timp util, pentru pastrarea obiectelor sau urmelor "dubioase" va recomandam sa utilizati plicuri de hartie sau pungi de hartie curate si nefolosite. Evitati utilizarea pungilor de nylon.
 • pregatirea profilului de referinta. Pentru a compara amprenta genetica identificata pe obiectul analizat, laboratorul are nevoie si de un profil de referinta apartinand, de obicei, persoanei care a solicitat testul de infidelitate. Aceast profil de referinta de cele mai multe ori se realizeaza utilizand celule epiteliale, prelevate cu ajutorul unui betisor avand la varful lui un tampon steril si "DNA free", prin stergerea fetei interne a obrazului.
 • analiza comparativa a profilurilor (profilul de referinta se va compara cu amprentele suspecte de ADN).
 • constatari si concluzii. In urma studiului comparativ se va constata ca amprenta genetica identificata pe obiectul dubios sau pe urma dubioasa provine:
       - de la persoana de la care provine si profilul de referinta
       - de la o persoana straina de sex masculin
       - de la un ascendent sau descendent de sex masculin
       - de la o persoana straina de sex feminin
       - de la un ascendent sau descendent de sex feminin
       - de la mai multe persoane straine (amestec de ADN - de acelasi sex sau de sex diferit)
       - de la mai multe persoane (amestec de ADN - ascendenti sau descendenti de acelasi sex sau de sex diferit care )
       - rezultat neconcludent (obiectul "dubios" sau urma "dubioasa" nu contine ADN potrivit pentru realizarea unui profil suficient de specific)

De mentionat: rezultatul testului nu poate dovedi infidelitatea propriu-zisa.

 

De ce merita sa ne alegeti pe noi?

 • spre deosebire de alte laboratoare din Romania, in cadrul laboratorului nostru si testele de infidelitate sunt facute de catre un expert genetic judiciar, singurul recunoscut de catre Ministerul Justitiei - inscris in Tabelul nominal cuprinzand expertii tehnici judiciari - specializare "genetica judiciara".
 • chiar daca nu va oferim servicii low cost la preturi „imbatabile”, consideram ca raportul pret/calitate cu care lucram este onest si echitabil. Nu avem de gand sa intram in competitie nici cu curierii altor laboratoare de peste hotare, din SUA, Germania sau planeta Marte.
 • suntem aici, puteti sa ne vizitati, raspundem pentru ceea ce facem.

 

Solicita un test de infidelitate

inapoi la pagina principala